DIS is me

Winactie Steekje Los?

Beantwoord de (open) vraag van 'DIS is me' en win!

Een Steekje Los? - Dissociatieve Stoornissen


Ter felicitatie met de publicatie van het boek van DIS is me, gaf Ellen Spanjers van Stichting De Bagagedrager ons begin april cadeautjes om uit te delen: drie exemplaren van ‘Een Steekje Los? – uitbreidingsset Dissociatieve Stoornissen’.


Dit is een kaartenset, die ook los van het bordspel ‘Een Steekje Los?’ te gebruiken is als spel. De set is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen van Caleidoscoop met als doel laagdrempelig in gesprek te gaan over het thema dissociatie.

Je kunt het thuis spelen, of gebruiken tijdens psycho-educatie en voorlichting. Het is makkelijk aan te passen aan het aantal spelers en de situatie. Een boeiend spel dus, voor mensen met DIS/AGDS, naasten, professionals en belangstellenden.


Het eerste spel werd verloot tijdens de DIS is me boeklancering in april, het tweede reisde onlangs al naar Vlaanderen:

Dit lijkt me geweldig voor bij ons op de afdeling! Ik werk op een ‘intensieve behandeleenheid’ waar we eigenlijk alleen maar mensen hebben met complex trauma. Niet iedereen heeft DIS, maar iedereen kent dissociatieve klachten. En onze hulpverleners (zeker nieuwe collega’s) zouden hiervan heel veel bijleren!

- Bethina Junggeburt, als psychotherapeut werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in Vlaanderen


En het derde spel kun jij winnen! Op dit moment vragen we iedereen antwoord te geven op de vraag: Wat maakt jou positief over DIS is me? Als je daarbij je e-mailadres achterlaat, maak je automatisch kans op het spel Een Steekje Los?.


Spelregels

  • Meedoen aan de winactie is niet verplicht; je kunt de vraag ook beantwoorden zonder je mailadres te delen.
  • Deze winactie loopt tot en met 21 juli 2024.
  • Het spel wordt verloot onder alle inzenders die een e-mailadres doorgeven op het formulier. We vragen je niet vaker dan 1x mee te doen.
  • Iedereen mag meedoen: belangstellenden, professionals, mensen met DIS/AGDS en naasten. Ook als je bij de boeklancering was, mag je weer meedoen.
  • Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de winactie. De gegevens van de winnaar worden vertrouwelijk behandeld en niet openbaar gemaakt.
  • Door de vraag te beantwoorden, geef je 'DIS is me' toestemming om je antwoord anoniem te publiceren (online of offline) 'aan de waslijn'. Soms worden antwoorden voor dat doel redactioneel bewerkt of ingekort.Een Steekje Los? In de webshop!

Voor iedereen die het spel deze ronde niet zal bemachtigen: het spel is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van DIS is me! (€16,50 excl. verzendkosten). Met je aankoop steun je DIS is me - we zijn Ellen Spanjers van de Bagagedrager heel dankbaar voor dit toffe gebaar!