Project DIS is me

Deel je ervaringen

Inputrondes afgerond

De inputrondes zijn afgerond, we maken op dit moment het laatste thema klaar: Thema 9 - DIS is my power, over je eigen kracht vinden. Ook de thema's TGG en Naasten zullen nog aan bod komen. Daarna zal het project worden afgerond met een digitale publicatie, we verwachten dat dit in de maand juni zal plaatsvinden.


Digitale publicatie

In de digitale publicatie wordt het projectmateriaal verzameld in een PDF, zodat deze (kosteloos) gebruikt kan worden in voorlichting, psycho-educatie en onderwijs over DIS. Wil je een seintje krijgen als de publicatie af is? Schrijf je dan in voor de updates onderaan deze website.


Effectmeting DIS is me

Heb jij steun ervaren van DIS is me? Laat het ons weten door onderstaande poll in te vullen. Deze gebruiken we als effectmeting: hoeveel mensen met DIS en naasten hebben steun ervaren van het project?


Mogen we jouw reactie op het project publiceren?

Wil je graag met anderen delen waarom je steun ervaart van het project, dan vinden we het fijn als je ons wilt mailen via info@dis-is-me.nl. Maak het niet te lang, één of enkele zinnen is voldoende. Geef in je mail duidelijk aan dat we je reactie mogen publiceren. We zullen dit altijd anoniem doen en soms wordt je reactie ingekort of bewerkt.

Effectmeting DIS is me


Belangrijk: als je de vraag hieronder al eerder hebt beantwoord, willen we je vragen deze niet opnieuw in te vullen. Alle eerdere antwoorden zijn succesvol opgeslagen en worden meegenomen in de resultaten.


Wordt het formulier niet getoond? Klik hier.